Kurser for tillidsvalgte

Her kan du læse om HKKF's egne kurser og de kurser, som du kan tilmelde dig via vores samarbejdspartnere i LO og Offentligt Ansattes Organisationer.

Sådan kommer du på kursus

  • Find det kursus, du gerne vil på - se datoer for 2014 for HKKF's egne kurser nedenfor
  • Spørg chefen om frihed til at deltage
  • Tilmeld dig hos Sanne Friedrichs i HKKF på sf@hkkf.dk
  • Har du spørgsmål om kurset, så kontakt Hans-Erik Maegaard på hem@hkkf.dk eller 20157414
Nyvalgte har forrang til HKKF's kurser, men du kan altid tilmelde dig et kursus, hvis du trænger til en genopfriskning. Du kommer selvfølgelig med, hvis der er plads.
  • Kurser i 2014

    • HKKF Forhandlerkursus:  5. - 9. maj

    Alle kurser afholdes på Vejle Center Hotel.

Forbundet tilbyder 1-dags intro kurser for nye talsmænd, suppleanter og tillidsrepræsentanter. Kurserne varer 1 dag og kan holdes på jeres tjenestested eller i forbundets hus. Vi skræddersyr kurserne efter jeres behov. Er jeres enhed på vej på mission, lægger vi vægten på internationale forhold.

HKKF Grundkursus 1

Få en grundigere introduktion til hvervet som tillidsvalgt.Vi går i dybden med flere emner fra introkurset. For eksempel dine rettigheder og pligter som tillidsvalgt, samarbejdssystemet, din rolle overfor kollegerne og overenskomsten.

HKKF Forhandlerkursus

Som tillidsvalgt møder du mange forhandlingssituation. På kurset får du styrket dit udgangspunkt for forhandling. Lær om personling kommunikation, spørgeteknik, forhandlingspsykologi og hvordan du kan forberede forhandlingen for at få det bedste resultat.

Personlig Kommunikation

Bliv bedre til at kommunikere på en personlig, effektiv og ligeværdig måde i dit hverv som TR. Øv dig i den svære samtale. Lær at bruge kropssproget i din kommunikation og bliv bevidst om grænserne for din egen rolle og ansvar – og hvornår og hvordan du hjælper en kollega i krise til at søge professionel hjælp. 

Læs mere her

FIU-kurser

Husk at du også har mulighed for at tage kurser hos FIU - LO forbundenes uddannelsessamarbejde. Her er masser af relevante kurser at vælge mellem - fra konflikthåndtering til arbejdsmiljø.

Vil du vide mere? Så kontakt forbundssekretær Kurt Brantner  (se nedenfor).

 

OAO:Forsvar (Offentlige Ansattes Organisation)

Kurset afholdes to gange årligt på Vingsted Centeret i Vejle. Her møder du repræsentanter fra de øvrige OAO: Forsvar gruppe.
Kurset retter sig mod tillids-og arbejdsmiljørepræsentanter.  
 
Vil du vide mere? Kontakt forbundssekretær Kurt Brantner, kb@hkkf.dk

Din kontakt i HKKF

Kurt Brantner

|
kb@hkkf.dk
Tel:
22 79 18 80


 

Din kontakt i HKKF

Hans-Erik Maegaard

|
hem@hkkf.dk
Tel:
20 15 74 14