HKKF

Billigere husleje og gratis parkering: HKKF skal have nyt hovedkvarter

Midt i april flytter HKKF fra det indre København til Albertslund, hvilket vil føre til en betragtelig huslejebesparelse og bedre lokaler. Det var derfor en glad formand, som i dag kunne sætte sin underskrift på lejekontrakten.

13. januar 2021

Af Emil Arenholt Mosekjær

Siden det i 1984 blev et selvstændigt fagforbund, har HKKF haft hovedkvarter inde midt i København.

Meget er dog sket siden dengang. Blandt andet er huslejen i Indre By, som dengang var overkommelig, steget til et niveau, hvor der nu er mange penge at spare ved at flytte ud af byen. Allerede for et stykke tid siden forpligtede ledelsen sig derfor til at finde nye, billigere græsgange.

I dag kom man så et stort skridt tættere på at indfri dette løfte til bestyrelsen, da der blev skrevet under på lejekontrakten til HKKF's nye hovedkvarter.

Dette kommer til at ligge i en erhvervsejendom på Herstedøstervej 27 i Albertslund - der blandt andet også huser ALDI's danske hovedkvarter. Hvis alt går vel, kan selve forskydningen til Københavns Vestegn finde sted midt i april, hvilket forbundsformand Tom Block glæder sig rigtig meget til.

"Vi har set frem til at kunne dele denne her nyhed med HKKF's medlemmer, for der er ingen tvivl om, at vi kommer til at vinde meget på den her flytning. Det vil spare os for en masse penge årligt i husleje, samtidig med at vi får nogle lokaler, der er større og bedre end de nuværende på Kronprinsensgade. Og så er der masser muligheder for gratis parkering, hvilket jo bestemt ikke er tilfældet midt i København," siger formanden.

HKKF vil løbende dele opdateringer fra flytteprocessen, inklusive billeder fra det nye domicil.

"Og når så pandemien forhåbentligt slipper sit tag i løbet af det kommende år, glæder vi os til at kunne slå dørene op og vise det nye sted frem for jer. Kaffemaskinen fra Kronprinsensgade flytter jo med, og ligesom det har været tilfældet her, så er du altid velkommen til at kigge forbi og få en kop," afslutter Tom Block.