Forsvarschefen stopper

General Peter Bartram stopper efter eget ønske som Forsvarschef i forbindelse med udløbet af sin femårsperiode næste år. HKKF takker Peter Bartram for godt samarbejde og ønsker ham held og lykke med hans nye karriere.
28. oktober 2016

Forsvarschef Peter Bartram har meddelt, at han pr. 10. januar forlader forsvaret efter fem år som forsvarschef.


”Peter har stået i spidsen for dansk forsvar i en periode med den største besparelse og den største omlægning af forsvarets øverste ledelse siden 2. Verdenskrig. Selv om vi ikke har været enige om alt, så har Peter hele vejen igennem stået for en samarbejdslinje, som vi har værdsat. Derfor vil jeg bruge lejligheden til takke Peter for godt samarbejde og ønske ham alt mulig held og lykke i hans nye karriere”, siger HKKFs formand Flemming Vinther.

Nye personlige udfordringer

I en nyhed på forsvarets hjemmeside, oplyser Peter Bartram, at han har søgt og fået bevilliget tjenestefrihed uden løn, når han i begyndelsen af næste år forlader stillingen som øverste chef i forsvaret.


”Jeg har ønsket at forfølge nye udfordringer udenfor forsvaret og vil gerne arbejde som professionelt bestyrelsesmedlem”, siger han i nyheden på forsvaret.dk
Peter Bartram fortsætter i jobbet som Forsvarschef frem til den 10. januar 2017, hvilket skulle give god tid til at finde en afløser.