Hjælp forskerne med at hjælpe psykisk sårede

Forskere på Aarhus Universitet har bedt HKKF om hjælp til at komme i kontakt med soldater, der anonymt vil fortælle deres livshistorie. Målet er at skabe bedre behandling for personer, som ikke har det godt psykisk. Uanset om du er psykisk såret eller ej kan du hjælpe ved at besvare et spørgeskema. Samtidig deltager du i lodtrækning om biografbilletter.
22. januar 2019

En livshistorie er en fortælling, vi hver især laver om hvem vi er, og hvordan vi er blevet, den vi er. Forskerne undersøger, hvordan den påvirker vores psykiske velbefindende ved at samle livshistorier fra deltagere i forskellige aldre og med forskellige baggrund. Forskerne er særligt interesserede i svar fra soldater, som kan bruges i sammenligning med andre grupper. 

Vil du bidrage med din historie?

Undersøgelsen helt frivillig og anonym. Den tager ca. 30 minutter at besvare. Forskerne vil meget gerne have svar fra soldater i alle aldre, og uanset om du har det godt eller mindre godt psykisk. 

Du deltager via dette link

Her kan du besvare spørgeskemaet på tablet eller computer (smartphone frarådes, da der er mulighed for at skrive en del fritekst). 

Vind biografbilletter

Som tak for hjælpen kan du vælge at deltage i lodtrækningen om 5 gavekort á 2 biografbilletter (information om, hvordan man deltager i lodtrækningen, kommer til sidst i spørgeskemaet). 

 

Fakta

Vil du vide mere om undersøgelsen, er du velkommen til at kontakte undersøgelsesleder Lise Lundsgaard Kongshøj på liselk@psy.au.dk eller tlf. 87 16 44 64.

Det er forskere og psykologer ved Center for Selvbiografisk Hukommelsesforskning, Aarhus Universitet, som står bag undersøgelsen. Du kan læse mere om centret her www.conamore.au.dk