Sådan så det ud, da HKKF afholdt kongres i 2016. Grundet Corona-pandemien vil den i år se helt anderledes ud, og de delegerede vil i stedet være spredt ud på en række mindre lokationer rundt om i landet (Foto: Jesper Voldgaard)

HKKF afholder Corona-venlig kongres midt i november

Som det står skrevet i vedtægterne, skal HKKF afholde kongres hvert fjerde år. Det finder sted til november - i en udgave der tager højde for Corona-pandemien.
09. november 2020

Af Emil Arenholt Mosekjær

Det har mildest talt været et år helt ud over det sædvanlige for rigtig mange af hærens konstabler og korporaler, og dermed også for HKKF.

Sideløbende med de udfordringer, som Corona-pandemien har givet hver enkelt af os, fortsætter forbundets normale arbejde nemlig. Det kan knaster i forbindelse med Gefion-indsættelsen, som I kontakter os med, eller de udfordringer med ISS som vist ikke er gået over hovedet på nogen.

Desuden skal vi den 16. og 17. november have gennemført den kongres, som ifølge vores vedtægter skal afholdes hvert fjerde år. Her skal der vælges ny forbunds- formand, næstformand og sekretær, en ny bestyrelse, og så skal forbundets vedtægter skal have en opdatering.

Af gode grunde kan vi ikke samle over 100 delegerede fra hærens forskellige afdelinger på ét sted, som vi plejer. Derfor har vi i år strikket en hybridmodel sammen, hvor jeres delegerede vil sidde spredt ud på en række lokationer rundt om i kongeriget. Disse vil være bundet sammen virtuelt, så der stadig kan afholdes debat og afstemninger.

Det hele bliver gennemført i tråd med myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, så kongressen kan afholdes på en tryg og smittefri måde.

Vi skal nok holde jer opdateret om, hvad der finder sted, ligesom I på den anden side af kongressen vil kunne læse en opsummering både herinde og i decemberudgaven af Fagligt Forsvar. Hvis I har spørgsmål, er I velkommen til at kontakte os.