HKKF kører med nedsat bemanding på sine kontorer

I tråd med myndighedernes anbefalinger om covid-19 arbejder en del af HKKF's medarbejdere hjemmefra. Du kan stadig fange os på telefon og e-mail. Ønsker du et personligt møde, opfordrer vi til at kontakte os på forhånd.
22. oktober 2020

Af Emil Arenholt Mosekjær

De fleste har skullet vænne sig til at ændre på deres liv og dagligdag, siden covid-19 i foråret rullede ind over Danmark.

Det gælder også for HKKF, der i tråd med myndighedernes anbefalinger har kørt med nedsat bemanding på kontorerne i Silkeborg og København, hvor medarbejderne, så vidt det er muligt, har arbejdet hjemmefra. I lyset af den seneste tids udvikling i smittetallene ser dette ikke ud til at ændre sig foreløbig.

I den anledning vil vi dog godt minde om, at du stadig fange vores medarbejdere via telefon og e-mail - hvilket vi som altid vil opfordre dig til at gøre, hvis du har spørgsmål, eller hvis du oplever ting i din dagligdag, som ikke er okay. Her på hjemmesiden kan du finde en oversigt over vores medarbejdere, deres arbejdsområde og kontaktoplysninger.

Ønsker du at aftale et personligt møde, er det også stadig muligt, men vi opfordrer dog til, at du i så fald kontakter os på forhånd. Derved mindsker vi ikke blot smitterisikoen, men undgår også, at du ringer på en dag, hvor kontoret står tomt.