HKKF søger sekretariatschef

Er du en erfaren leder, der kan sikre fremdrift?
04. juni 2019

I HKKF søger vi en sekretariatschef, der vil være i spidsen for den administrative del af vores organisation, og som motiveres af alle dele af arbejdet i et mindre sekretariat. Stillingen er nyoprettet, og du får derfor mulighed for at være med til at forme rollen som sekretariatschef i et sekretariat, hvor samarbejdet mellem det politiske og administrative niveau skal udvikles og fintunes. Du bliver personaleleder for vores 25 dygtige og engagerede medarbejdere – og den centrale sparringspartner for HKKFs politikere.

HKKF er fagforening for alle hærens konstabler og korporaler samt værnepligtige. Vi har i alt knap 4.000 medlemmer, som vi hver dag gør vores yderste for at rådgive, servicere og sikre gode vilkår for.

Som en relativt lille organisation er vi i stand til at handle agilt og reagere hurtigt. Gode idéer bliver nemt omsat til beslutninger, og som sekretariatschef skal du være garant for, at beslutningerne føres ud i livet – og sikre at der prioriteres mellem initiativerne.

Vi forestiller os, at du er en erfaren leder med en empatisk, lyttende og inddragende ledelsesstil, og du vil have fokus på kompetenceudvikling og et godt arbejdsmiljø i sekretariatet. Du er en dygtig kommunikator, der arbejder struktureret og kan skære igennem og sørge for fremdrift i HKKFs projekter.

Læs den fulde jobprofil her, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet, og hvor du kan søge stillingen.

Ansøgningsfristen udløber den 20. juni 2019. Forventet tiltrædelse den 1. august 2019.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte formand Flemming Vinther, HKKF, på telefon 2041 9361 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på telefon 2565 9231.