int arbejdsmiljødag 20202

International arbejdsmiljødag i coronaens tegn

I anledning af den internationale arbejdsmiljødag den 28. april har HKKFs fungerende formand, Kurt Brantner, denne hilsen til HKKFs medlemmer:
28. april 2020

Tirsdag den 28. april er international arbejdsmiljødag. I år står den europæiske og internationale fagbevægelse sammen om at sætte fokus på de kolleger, som arbejder i frontlinjen af coronakrisen. Og det er jo blandt andet jer medlemmer af HKKF, der løser store og små opgaver i hverdagen

Jeg vil gerne benytte dagen til at rose og hylde alle jer, der siden corona-udbruddet har arbejdet med opgaver, der skal hjælpe os alle gennem krisen. Et arbejde, som på forskellig måde kan være forbundet med risiko. Jeg ved, der er meget på spil for både jer og jeres familier, og det vil jeg gerne takke jer for.

Jeg vil også gerne sende en hilsen til alle jer, som går derhjemme og håber på snart at kunne vende tilbage til arbejdet. Jeg har hørt fra flere af jer, at det ikke er sjovt længere, og at I gerne vil tilbage så hurtigt som muligt. I må i denne tid bruge tålmodigheden som våben til at besejre tiden. Jeg ved, at alle, herunder både hæren og forsvarskommandoen, heller så jer tilbage i dag end i morgen.

Tak for jeres tålmodighed. Tak for jeres indsats. I er med til at gøre en forskel.