Foto: Istock

Kommunikationsstudent til soldaternes fagforening

Vil du være med til at udvikle vores kommunikationsredskaber og sørge for, at vores hjemmeside er up to date? Og er du frisk på at skrive små tekster til vores online platforme og vores fagblad Fagligt Forsvar? Så er du måske vores nye kommunikationsstudent.
04. juni 2021


Hvem er vi?

HKKF er soldaternes fagforening. Vi er foreningen for konstabler og korporaler, men har også en gruppe værnepligtige blandt vores medlemmer. Vi arbejder for at sikre de bedst mulige vilkår for hærens soldater – både i deres hverdag på kasernen, og når de er udsendt til verdens brændpunkter. 

Vi er omkring 30 ansatte fordelt på to afdelinger – en i Silkeborg og en i Albertslund. Vi har en uformel omgangstone, er glade for at gå på arbejde og løfter i flok – både fagligt og praktisk.
 

Hvad søger vi?

Vi søger en studerende, der interesserer sig for kommunikation og samfund – og er god til at skrive. Du bliver en del af et lille team på tre ansatte, der foruden dig tæller en journalist og teamlederen for kommunikation. Sammen skal I sikre, at HKKF kommunikerer skarpt, og når sine målgrupper. 

Vores kommende student skal hjælpe os med at vedligeholde og udvikle kommunikationsredskaber, såsom et casekatalog, et mediekatalog og vores årshjul over militære ”mærkedage”. Dertil ligger der en stor opgave i at vedligeholde vores hjemmeside, så der er styr på krydslinks, døde links og opdateringen af vores sider.

Studenten kommer ligeledes til at hjælpe med at hive data fra Analytics, sociale medier og nyhedsbreve, så vi kan analysere på vores indsatser og sikre, at vores kræfter bruges bedst muligt. Derudover vil studenten skulle bidrage med indhold og små interviews til vore fagblad og vores online platforme, og derfor er det vigtigt, at man har styr på den danske grammatik.

Der vil desuden være en række research-opgaver, og du vil også blive involveret i produktionen af vores nyhedsbreve.

Det er vigtigt, at du kan begå dig i en politisk organisation med mange holdninger og input – og er åben for at lære nyt.

Vi forestiller os, at du studerer kommunikation, journalistik eller statskundskab, men er åben for alle studieretninger, hvis du besidder de ønskede kompetencer. 
 

Praktisk

Stillingen er baseret i Albertslund, og stillingen er på 14 timer om ugen.

Vi forestiller os, at du arbejder to dage om ugen, men det er også muligt at fordele timerne over tre dage, hvis det passer bedre med dit studie. Vi tager selvfølgelig hensyn til eksamener og opgaver, du skal løse i forbindelse med dit studie.

Lønnen er 145 kroner i timen.

Du søger stillingen ved at sende en ansøgning og dit CV i en samlet fil til tep@hkkf.dk senest den 20. juni 2021.

Vi planlægger at holde samtaler i uge 25.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt teamleder for kommunikation Tea Petersen på telefon 29 82 11 70 eller formand Tom Block på 23 96 30 03.