HKKF

Manglende udbetaling til veteraner på førtidspension

Flere veteraner har modtaget et brev fra Udbetaling Danmark, der kan give udfordringer for privatøkonomien i starten af det nye år. Der er heldigvis hjælp at hente.
14. december 2020

Af Emil Arenholt Mosekjær

Den seneste tid er HKKF Livlinen blevet kontaktet af flere veteraner på førtidspension, der alle har modtaget en træls besked fra Udbetaling Danmark i deres E-boks.

I brevet står der, at deres førtidspension for 2021 nu er blevet beregnet, men at der har været ændringer i indkomsten, som gør, at den samlede ydelse for det nye år vil blive mindre. I nogle tilfælde medfører det, at de slet ikke vil få udbetalt penge den 30. december 2020.

Med tanke for den snarlige juletid er det klart, at det for mange har potentiale for at medføre en vis økonomisk usikkerhed i januar. 

Hos Finanshuset i Fredensborg har økonomisk rådgiver Jan Blomsterberg dog fået bevilget timer af Veterancentret, således han kan hjælpe med at få de rigtige tal bragt i orden. Hvis du er blandt dem, der har modtaget ovennævnte brev fra Udbetaling Danmark, bør du kontakte Jan på 40 10 34 43 eller jab@finanshus.dk.

Er du i tvivl om noget, er du ligeledes velkommen til at kontakte enten Lisbeth Brixen Nielsen (61 22 41 33) eller Heine Stefansen (61 22 37 94) fra HKKF Livlinen.