Overførsel af data i HKKF Fonde endelig på plads

Siden 1. januar 2020 har HKKFs medlemmer ikke kunne se deres opsparing i HKKF Fonde, og fratrådte kolleger har ikke kunnet få udbetalt bonus. Men 6. april er det omsider på plads.
01. april 2020

Da HKKF Fonde skiftede administrationsselskab 1. januar 2020, var forventningen, at overførsel af data og midler fra det tidligere administrationsselskab Nordea til Sampension, som fremover administrerer fondens midler, skulle være på plads i midten af februar.

Nordea har haft meget store problemer med at få overført data vedrørende pensioner og bonus korrekt. Derfor har HKKFs medlemmer ikke siden 1. januar 2020 haft adgang til at se deres konto over pensions- og bonusopsparinger, og det har ikke været muligt at få udbetalt sin bonus.

Nu ser det endelig ud til, at der er lys forude, og Sampension regner med, at alle data er på plads den 6. april. 

Hvis du vil se din pensions- eller bonuskonto skal du gå ind på Sampensions hjemmeside, www.sampension.dk, og logge ind med dit NemID. Så kommer du ind på din egen side, hvor du fremover kan følge udviklingen i din opsparing. 

Du skal også huske at indtaste din mailadresse, da al kommunikation med Samension fremover vil foregå på din egen side på www.sampension.dk. Når du har indtastet din mailadresse får du automatisk en besked i din mailboks, hver gang der er nyt på fra Sampension på din side.

Hvis du skal have udbetalt din bonus, foregår det også via din side på www.sampension.dk, hvor du skal anmode om udbetaling af bonus, og Sampension vil derefter sørge for, at processen går så hurtigt som muligt.

HKKFs forbundssekretær, Michael Høy Nedergaard, beklager dybt, at overførslen af data og midler har trukket urimeligt langt ud.

"Det er er meget uheldig situation, ikke mindst for de medlemmer, der venter på udbetaling af bonus, og jeg vil gerne undskylde meget overfor dem, der har mærket problemerne. Vi havde tillid til at Nordea kunne overholde den tidsplan, vi havde aftalt, og det er helt uforståeligt for os, at det har trukket uacceptabelt længe ud. Men nu glæder jeg mig over, at vi er i mål, og jeg har fuld tillid til, at Sampension vil forvalte opgaven effektivt og i vores medlemmers interesser", siger Michael Høy Nedergaard.

Spørgsmål kan rettes til HKKF Fondes sekretariatschef Eddie Nielsen på tlf. 21 27 00 14 eller fondene@hkkf.dk.

Læs mere på www.hkkffonde.dk