Årets Veteranvirksomhed 2019

Securitas er Årets Veteranvirksomhed

Forsvarsminister Trine Bramsen overrakte i dag Securitas prisen som Årets Veteranvirksomhed
03. februar 2020

 

I forbindelse med, at Securitas 3. februar 2020 modtager prisen som Årets Veteranvirksomhed 2019 udtaler Kurt Brantner, fungerende formand i HKKF:

”Securitas gør en stor forskel for vores veteraner, og derfor vil jeg ønske dem et stort tillykke med titlen som Årets Veteranvirksomhed. Det er en velfortjent hæder”, siger Kurt Brantner.

Securitas har arbejdet målrettet med at rekruttere og fastholde veteraner. Virksomhedens opgaver passer godt til veteranernes faglige styrker som for eksempel disciplin og en stærk evne til at samarbejde. 

I kombination med en virksomhedskultur præget af tillid, anerkendelse og respekt er Securitas en rollemodel og inspiration for andre virksomheder og organisationer.  

”HKKF bakker op om initiativet med uddelingen af en pris til virksomheder, der gør noget særligt for vores veteraner. Vi håber, at prisen vil være med til at skabe fornyet opmærksomhed omkring det særlige behov, som nogle af vores veteraner har, når de skal finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Her er det vigtigt, at danske virksomheder fortsat er klar til at bidrage”.

”Jeg vil gerne på veteranernes vegne takke for forsvarsminister Trine Bramsen for at overrække prisen. Det er med til at understrege, at man ikke fra politisk hold har glemt veteranerne. Det er et vigtigt signal, og jeg håber, at ministeren fortsat holder fokus på veteranpolitikken”, siger Kurt Brantner.
 

Fakta

Securitas har omkring 50 veteraner ansat – både ressourcestærke veteraner og veteraner, som har behov for ekstra støtte. Virksomheden har hovedsæde i Glostrup og har i alt 1100 medarbejdere ansat i hele Danmark.