Vil du have udbetalt din bonus?

Du kan få udbetalt din bonus, når din kontrakt ophører, uanset om du forlader forsvaret eller overgår til en langtidskontrakt eller anden ansættelse indenfor forsvaret.
14. juni 2020

Når du er ansat på en K35-kontrakt, optjener du bonus.

Du kan få udbetalt din bonus, når din kontrakt ophører, uanset om du forlader forsvaret eller overgår til en langtidskontrakt eller anden ansættelse indenfor forsvaret.

Men du skal være opmærksom på, at udbetalingen af bonus ikke foregår automatisk. Du skal selv gøre noget.

Hvis du er på K-35 kontrakt nu

Hvis du vil have din bonus udbetalt, når din kontrakt ophører, skal du kontakte Sampension. Det kan du gøre på en af følgende måder:

  • log ind på www.sampension.dk med dit NemID
  • send en mail til hkkf-fonde@sampension.dk
  • ring på tlf. 77 55 61 20 mandag-torsdag kl. 8.30-21.00, fredag kl. 8.30-16.00

Hvis du kontakter Sampension, før din kontrakt ophører, vil der normalt gå omkring en måned fra kontrakten ophører og til pengene står på din konto.

Hvis du har været ansat på en K35-kontrakt, som er ophørt

Alle, der har været ansat på en K35-kontrakt, der er ophørt, kan få udbetalt deres bonus. Men det sker ikke automatisk. Pengene bliver stående i Sampension, indtil du beder om at få dem udbetalt.

I øjeblikket står der ikke-udbetalt bonus for omkring 2000 personer, har været ansat på en K35-kontrakt, men hvor kontrakten er ophørt enten fordi de pågældende har forladt forsvaret eller er overgået til en anden kontraktform i forsvaret.

Hvis du er en af de 2000, og du ønsker din bonus udbetalt, skal du henvende dig til Sampension som beskrevet ovenfor. Din bonus vil normalt stå på din konto indenfor en måned.